1. špecializovaná sieť na predaj a servis elektrobicyklov

Súvisiace články

Silný, tichý a ľahký univerzálny motor.

yamaha pw-s2

Menej je niekedy viac

Vyvinutý na základe myšlienky ‘menej je viac’ , je motor PWseries S2 značne ľahší a menší, no zároveň poskytuje väčší krútiaci moment ako jeho úspešný predchodca PWseries ST. Nový PWseries S2 je univerzálny, vhodný na jazdu v najrôznejších podmienkach – v meste, na cyklistickom chodníku, na poľnej ceste, či v teréne.

 

Vyšší výkon, nižšia hmotnosť

Maximálny krútiaci moment tohto kompaktného motora je 75 Nm, čo je o 7% viac, ako mal PWseries ST a hmotnosť klesla na 2,85 kg, čo je o 16% menej ako predchádzajúci motor. Je teda jedným z najľahších vo svojej kategórii. Navyše sa o 20% zmenšil jeho objem.

 

Viac slobody pri konštrukcii rámov

yamaha pw-s2

Vďaka menšiemu rozmeru prináša PWseries S2 výrobcom bicyklov väčšiu slobodu pri výrobe rámov – môžu napr. zdvihnúť svetlú výšku a zlepšiť tak prejazdnosť v ťažkom, technickom teréne.
O 20% menší PWseries S2 zároveň umožňuje kratšie zadné stavby rámov, čím sa môže zvýšiť tuhosť zadnej stavby a zlepšiť ovládateľnosť elektrobicykla. Z estetického hľadiska ponúka zmenšený motor PWseries S2 výrobcom ebajkov príležitosť pre minimalistický a čistý dizajn a lepšiu integráciu.

 

Vylepšená efektívnosť a pocit z jazdy

yamaha pw-s2

Nová stredová oska motora PWseries S2 je s dĺžkou 128 mm o 22,8 mm kratšia ako na PWseries ST, čo umožňuje menší Q-factor a zlepšuje tak efektívnosť pedálovania. V spojení s automatickým módom zaisťuje toto vylepšenie ešte prirodzenejší pocit z jazdy. Nová ISIS oska má zvýšenú tuhosť, čo ocenia hlavne e-MTB jazdci a vďaka plnej kompatibilite s dvojprevodníkom otvára výrobcom elektrobicyklov ďalšie možnosti.

 

Automatický mód podpory

yamaha automatic modeNiekedy nemusí byť jednoduché naraz prehadzovať, meniť stupne podpory, brzdiť, ovládať teleskopickú sedlovku. Automatický mód podpory na PWseries S2 volí správnu silu asistencie na základe jazdných podmienok. Či už hneď pri štarte, zrýchľovaní, brzdení, jazde v teréne, proti vetru … Môžete sa naplno venovať jazde a nemusíte hľadať vhodný stupeň podpory.

Príklady automatického režimu:

jazda do kopcajazda do kopca
 
protivietorjazda v protivetre
 
akceleráciaakcelerácia

Pridaj komentár

Súvisiace články